Mine tjenester og priser

Samtaleterapi 

Min tilnærming i samtalene er slik at jeg benytter meg av flere veldokumenterte terapeutiske retninger, og valg av behandlingstilnærming avhenger av problemstillingens natur, dine ønsker og behov, samt varighet og omfang av dine plager. Jeg er ikke så opptatt av å arbeide med spesifikke teknikker, men søker å fremme forståelse, erkjennelse og finne mening. I den første timen er det viktig at vi har god tid slik at du kjenner du har tillit til å fortelle meg om det du opplever som vanskelig i ditt liv og slik at vi sammen kan legge en plan for vårt samarbeid fremover.

NB! Da jeg er i prosess med å flytte kontor 31 desember 2020 vil jeg ikke kunne tilby samtaler av denne type inntil videre.

Priser:

> Enkelttime (45 min) - 1200,-                   

Betaling foregår med Vipps bedrift, faktura eller kontant.

Dersom du booker din time direkte via www.ledigpsykolog.no/272/Psykolog-Vivianne-Fonne-OSLO/  vil min samarbeidspartner Speare AS fakturere deg via Vipps i etterkant av din time. Enkelt og greit!Walk ´n Talk

Walk ´n Talk er et fullverdig terapi tilbud og fungerer godt som et alternativ eller supplement til vanlige samtaler på kontor og nesten uavhengig av tema. Istedet for å møtes på et kontor, går vi tur sammen under hele samtalen i et tempo som passer oss begge. For mange er det lettere å prate om sine utfordringer og få kontakt med sine følelser og tanker i mer uformelle omgivelser hvor man ikke sitter ansikt til ansikt på et kontor. Bare det å være ute i naturen kan ha en positiv terapeutisk effekt. Dessuten er det ofte slik at bevegelse i seg selv kan skape en god og naturlig flyt i en samtale. Walk `n Talk er ikke ment som en treningstime, men skal fungere som en samtale mens vi beveger oss.

Turen vi går legges opp etter avtale med deg og foregår på dagtid, når været tillater. Vi avslutter turen med å oppsummere hva du tar med deg fra samtalen.

Priser: 1500,- pr time (90 min)

NB! Walk ´n Talk tilbys kun som dobbelttime og for å benytte deg av denne tjenesten må du være fyllt 18 år.


Online samtale - der du er

Online terapi er en relativt ny form for terapi. Denne terapiformen innebærer at du snakker fortrolig med meg via nettbrett, smarttelefon eller laptop og via bank-gradert kryptering.

Ikke alle synes det er så greit å møtes til samtale ansikt til ansikt, kanskje særlig den første tiden.

Hva er fordelen med online terapi?

Det kan passe for deg med travel arbeidshverdag, da online terapi sparer reisetid og du kan være hvor du selv kjenner det er best. Passer godt dersom man av ulike årsaker har vanskeligheter med å møte på et kontor og kan fungere godt som et supplement til tradisjonelle timer når man feks er bortreist eller ikke har mulighet for eller ønsker å komme til et kontor.


Priser: 1040,- pr time (45 min)


Spesialistvurderinger som Flypsykolog

Jeg har etter nær 30 år i luftfarten opparbeidet meg en spesialkompetanse innen menneskelige faktorer i flyging og kan bistå med flypsykologiske vurderinger og samtaler/veiledning/behandling knyttet til operativ funksjonalitet/prestasjon og medisinske kjennelser for flyoperativt personell innen både sivil og militær luftfart.

Priser etter avtale.


Inspirasjonssamtaler

Noen ganger er det godt å bare kunne snakke med en nøytral person, for å komme videre. Jeg er opptatt av å hjelpe og veilede mennesker i alle fasetter av livet, og en samtale behøver ikke være annet enn en kilde til inspirasjon ift et veivalg du står overfor i livet, eller som en hjelp til å skape mer balanse og harmoni i ditt liv. Noen ganger kan en samtale være tilstrekkelig til at du har fått satt ting i perspektiv og kanskje inspirasjon til å leve ut en drøm du har gått og ruget på.

Samtalens varighet er 2 timer.

Pris: 2300,-